A Quixafe-ről röviden

A Quixafe Magyarországon az első olyan cég amely olyan személyi óvóhelyek gyártásával foglalkozik melyek az Egyesült Államokban, Oroszországban és a nyugat-európai országokban már hatalmas "népszerűségnek" örvendenek a mai világ kiszámíthatatlanságai miatt. Cégünk elsősorban olyan föld alatti óvóhelyeket készít melyek igény esetén akár évekre is biztonságot tudnak nyújtani Önnek és családjának teljes elszigetelés mellett, ha bármilyen természeti katasztrófa, zavargások vagy terrorcselekmények az Önök biztonságát veszélyeztetné.

Szakembereink nemcsak, hogy a mesterségük kiválóságai, de ugyanazzal a gondolkodásmóddal rendelkeznek mint azok a felkészülők akik felkészítik magukat és családjukat a legkülönfélébb helyzetekre ami a jövőben rájuk várhat.

A Quixafe a személyes konzultációtól az egyedi tervezésen keresztül a helyszínre szállításig és telepítésig mindent egy kézben végez, hogy a lehető legdiszkrétebb keretek között juthasson hozzá a személyes óvóhelyéhez, hiszen minden esetben az első és legfontosabb védvonalunk a titoktartás.

Mindemellett a Quixafe hozzáférést biztosít olyan termékekhez, melyek elengethetetlenek azon felkészülők számára, akik hosszútávra szeretnék bebiztosítani magukat és családjukat, viszont az ehhez szükséges termékek Európában nem vagy csak nagyon drágán elérhetőek. A legtöbb amerikai cég nem exportál, így ez a feladat is ránk vár. Ezáltal egy olyan kulcsrakész óvóhelyet tudunk igény esetén teremteni, mely teljesen felszerelt és nincs is más dolga mint veszély esetén családját levinni és bezárni a kapukat.

Ha bármilyen kérdése merülne fel a Quixafe-el kapcsolatban olvassa el a Gyakran Ismételt Kérdéseket vagy bátran vegye fel velünk a kapcsolatot és megválaszoljuk azokat.