Ön felkészült ember?

Gondolt már ön arra, mi lehet az oka annak, hogy az emberek biztosítást kötnek a járművükre, az ingatlanukra, a saját életükre?

Félelem? Vagy egész egyszerűen a jóérzés, hogy felkészültek egy nem várt, de bármikor bekövetkezhető eseményre?

És gondolt már ön arra, hogy mi van akkor, amikor a hatóságok, és hivatalok nem tudják, vagy nem akarják ezt a biztonságérzést nyújtani önnek?

Az elmúlt néhány évtizedben az egész világon megszaporodtak azok az események, melyek az eddigi történelemben egyáltalán, vagy csak nagy ritkán fordultak elő.

És még sorolhatnám azokat a folyamatokat, amelyeket az emberiség nagyobbik része tudatosan észre sem vesz, vagy ha észre is veszi, úgy van vele, hogy semmi befolyása ezekre, így nem foglalkozik velük.

Ezzel együtt mi, akik igyekszünk ezen eseményeket - ha nem is megjósolni, de - valós veszélynek tekinteni azt valljuk, hogy nem vagyunk teljesen védtelenek ezen események rövidtávú következményeivel szemben.

Hihetünk abban, hogy ez a rengeteg történés a véletlen, a sors, a végzet irányítása alatt áll, hihetünk abban, hogy e dolgok mögött egy szűk politikai, vagy még inkább gazdasági hatalom áll, egyik esetben sincs túl nagy ráhatásunk.

Amire hatásunk lehet, az a saját, a családunk, a szűk baráti körünk viszonya ezekhez az információkhoz.

Az Egyesült Államokban, Oroszországban, és számos nyugati országban ez a gondolkodás jóval előbbre tart, mint Kelet- Európában.

Azok, akiknek lehetőségük van rá, felkészülnek arra az esetre, amikor azok a szervezetek, amelyeknek az lenne a dolguk, hogy megvédjenek, kimentsenek, ellássanak minket, nem lesznek abban a helyzetben, hogy feladataiknak eleget tegyenek. Ezek az emberek létrehoznak egy biztonságot adó helyet, mely előzetes elképzelésükhöz mérten rövidebb-hosszabb ideig mind fizikailag, mind pedig komfort szempontjából biztosítják abban az átmeneti időszakban a túlélést, amelyre azt szánták.

Cégeink ezen alapelvek felvállalásával olyan szakemberekből álltak össze, akik a már létező nyugati tapasztalatokat az itthon szerzett rutinnal ötvözve a legkörültekintőbben tudják önt tájékoztatni a ma fellelhető legprofesszionálisabb lehetőségekről. Ezen túl természetesen a közös tervezéstől, amely az ön igényeit alapul véve személyes tanácsadással segítve azt, egész a kulcsrakész kivitelezésig rendelkezésére állnak.

A felkészülés nem egyenlő a félelemmel. A felkészülés egyfajta felelős gondolkodás. A felkészülők jelmondata az egész világon: "Készüljünk a legrosszabbra, de reméljük a legjobbat!"

Az általunk végzett munkák a legnagyobb diszkrécióval készülnek, hisz a védekezés első vonala a titoktartás: Ha nem tudják, hogy van mit keresni, nem keresik. A második a rejtettség: Ha tudják, hogy van mit keresni, ne egykönnyen találjanak rá. És csak harmadik helyen van a fizikai védelem, ami függően attól, hogy milyen erő ellen akarjuk megvédeni magunkat, feltarthatja azokat.

Látogasson el honlapunkra, ahol példákkal, háttér-információkkal bővítheti ismereteit ebben a témában, és kaphat segítséget döntéséhez, hogy érdemes-e foglalkozni ezzel a kérdéssel.

Ne feledje! Az ön családjának a sorsa csak az ön felelőssége. Ha a helyzet rosszra fordul, a barát, akinek szintén a családja az első, ellenséggé válhat.

Ezen elvek vallói úgy vélik, jobb felkészülni a kis valószínűséggel bekövetkezhető eseményekre, mint rettegni, amikor azok valóban bekövetkeznek.